joi, 5 ianuarie 2012

Metz Handball cauta solutii pentru postul de coordonator de joc dupa accidentarea lui Pineau


Campioana Frantei la handbal feminin, Metz Handball cauta solutii pentru postul de coordonator de joc, dupa ce Allison Pineau a suferit o ruptura de ligamente la Campionatul Mondial de handbal feminin din Brazilia.

Dupa ce Allison Pineau, cel mai bun coordonator de joc la ultimul Campionat Mondial s-a accidentat, oficialii echipei franceze Metz Handball cauta o solutie buna, pentru ca Metz sa se poata "bate" de la egal la egal cu Oltchim,Krim sau Buducnost in grupele principale ale Ligii Campionilor.Astfel, oficialii formatiei Metz, au luat legatura cu handbaliste precum Maida Arslanagic de la KIF Vejen, Louis Abbingh, sau chiar Kristine Lunde Borgersen, coordonatorul de joc al echipe nationale a Norvegiei, care a castigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Brazilia.

In ceea ce o priveste pe Kristine Lunde Borgersen, oficialilor formatiei Metz le va fi mai greu, deoarece echipe precum Zvezda Zvenigorod sau Gyor Audi Eto vor sa o aduca pe Kristine Lunde Borgersen in curtea lor.Un plus am putea spune ca are formatia maghiara Gyor Audi Eto, deoarece pentru Gyor evolueaza si sora sa geamana,Katrine Lunde Haraldsen.

Metz Handball se afla in Grupa a II-a principala a Ligii Campionilor, alaturi de CS Oltchim Ramnicu Valcea (Romania), RK Krim Mercator (Slovenia) si Buducnost Podgorica (Muntenegru).

2 comentarii:

  1. Nu inteleg fraza"In ceea ce o priveste pe Katrine Lunde Haraldsen, oficialilor formatiei Metz le va fi mai greu, deoarece echipe precum Zvezda Zvenigorod sau Gyor Audi Eto vor sa o aduca pe Kristine Lunde Borgersen in curtea lor.Un plus am putea spune ca are formatia maghiara Gyor Audi Eto, deoarece pentru Gyor evolueaza si sora sa geamana,Katrine Lunde Haraldsen."...........
    Mare grija caci e un articol mic si nua r trebuii sa contina astfel de greseli
    Bafta pe viitor si cu ceva articole mai socante!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,le-am incurcat pe surori.Stiu ca sunt gemene..:)..Lunde Borgersen si Lunde Haraldsen.Le-am incurcat..Mersi mult ca mi-ai spus :)

    RăspundețiȘtergere