vineri, 9 septembrie 2011

Oltchim şi Zajecar au facut spectacol la inaugurarea sălii din Călăraşi


Campioana Romaniei la handbal feminin a castigat partida cu RK Zajecar, campioana Serbiei la handbal feminin, in meciul inaugural al salii sporturilor din Calarasi.

Cu cei aproximativ 1.600 de suporteri in sala, campioana Romaniei, Oltchim Ramnicu Valcea a facut spectacol cu RK Zajecar, reusind sa o invinga la 11 goluri, scor 33-22, la capatul unui meci controlat de la un capat la altul de catre valcence.

RK Zajecar a inceput mai bine decat Oltchim, cu ajutorul paradelor romancei Tereza Pislaru, RK Zajecar a condus pentru prima data cu 1-0, dar valcencele, incet-incet au preluat conducerea pe tabela de marcaj, iar la pauza, Oltchim a condus pe Zajecar cu 6 goluri, scor 17-11.

Partea a doua a meciului a apartinut in totalitate Oltchimului, elevele lui Radu Voina reusind sa se distaneze chiar si la 10 goluri.Din pacate penru RK Zajecar, in minutul 45, Tereza Tamas Pislaru a suferit o entorsa, si nu a mai putut continua meciul.In final, CS Oltchim a invins pe Zajecar la 11 goluri diferenta, scor 33-22.De mentionat este ca RK Zajecar se va intalni saptamana viitoare in preliminariile Ligii Campionilor cu U Jolidon Cluj.

CS Oltchim Ramnicu Valcea-RK Zajecar 33-22 (17-11)

CS Oltchim Ramnicu Valcea: Iulia Curea 6, Valentina Ardean Elisei 5, Ramona Farcau 4, Melinda Geiger 3, Ada Nechita 3, Oana Chirila 3, Yuliia Managarova 2, Ionela Stanca 2, Patricia Vizitiu 1, Aurelia Bradeanu 1, Ekaterina Vetkova 1, Adina Fiera 1, Marija Jovanovic 1.

RK Zajecar: Jelena Eric 6, Pop Lazic 3, Vrdoljak 3, Nikolic 2, Peraika 2, Nisavic 2, Milanovic 1, Moise 1, Matic 1, Jukopila 1.

Sursa foto: editie.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu