sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Cristina Varzaru a mai castigat un trofeu.Viborg-Team Esjberg 33-28, in finala Cupei Danemarcei!


Viborg HK, echipa la care evolueaza si Cristina Varzaru a castigat Cupa Danemarcei la handbal feminin, dupa ce a invins in marea finala pe Team Esjberg, scor 33-28.

Cu Grit Jurack in forma, Viborg HK a inceput in forta prima parte a meciului, reusind sa se desprinda pe tabela de marcaj chiar si la 3 goluri diferenta, scor 4-1, dupa 3 goluri consecutive marcate de nemtoaica Jurack.Dupa un time-out cerut de antrenorul celor de la Team Esjberg, formatia antrenata de Lars Frederiksen a revenit in joc, si s-a tinut aproape de Viborg, la 1 sau doua goluri.La pauza, Team Esjberg a condus pe Viborg la un singur gol diferenta, scor 15-14.

Partea a doua a meciului a apartinut Viborg-ului, dupa doar 10 minute scurse din partea a doua, echipa antrenata de Martin Albertsen a avut un avans de 3 goluri diferenta pe tabela de marcaj, scor 20-17.Cu interceptiile lui Grit Jurack si cu contraatacurile fulgeratoare ale Cristinei Varzaru si ale Mariei Fisker,Viborg HK s-a impus in final, la 5 goluri diferenta, scor 33-28.

Cea mai buna marcatoare a Viborg-ului a fost Grit Jurack, iar cea mai buna marcatoare a formatiei Team Esjberg a fost Lotte Grigel.Vom revenii cu marcatoarele ambelor echipe!

sursa foto: europamester.dk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu