sâmbătă, 17 decembrie 2011

Allison Pineau a suferit o ruptura de ligamente!


Coordonatorul de joc al Frantei si al formatiei franceze Metz Handball, Allison Pineau a suferit ieri, in semifinala cu Danemarca o ruptura de ligamente, la piciorul stang.

Desi Franta s-a calificat in finala Campionatului Mondial, echipa lui Olivier Krumbholz a pierdut-o pe cea mai in forma jucatoare a Frantei, la acest Campionat Mondial, Allison Pineau, dupa ce a suferit o ruptura de ligamente, ieri in meciul cu Danemarca, castigat de Franta la 6 goluri diferenta, scor 28-22.


Allison Pineau este considerata de unii specialisti una dintre cele mai bune jucatoare din lume.Din pacate pentru Franta,Allison Pineau va rata finala Campionatului Mondial, Pineau, va trebuie sa stea pe "tusa" intre 6 si 8 luni, deoarece rupturile de ligamente sunt cele mai grele accidentari din viata unui sportiv.

Nascuta pe 2 mai 1989, Pineau a jucat pentru Franta de 95 de ori (fara acest Campionat Mondial) si a marcat 236 de goluri.Allison a inceput in forta acest Mondial cu Franta, frantuzoaicele au incasat doar o infrangere, cea cu Brazilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu