duminică, 18 decembrie 2011

Olivier Krumbholz a găsit soluția: Allison Pineau a fost înlocuită cu Marion Limal!


Dupa ce s-a calificat in finala Campionatului Mondial, dar fara Allison Pineau, accidentata, Franta a gasit o solutie rapida, fosta jucatoare a formatiei austriece Hypo Viena, Marion Limal o va inlocui pe Pineau in finala Campionatului Mondial.

Dupa cum am spus, Allison Pineau a suferit o ruptura de ligamente, in minutul 3 din semifinala de vineri cu Danemarca, semifinala castigata de Franta la 6 goluri diferenta, scor 28-22.


Desi Limal e inter stang, frantuzoaica o va inlocui pe Allison Pineau pe postul de coordonator de joc.Marion Limal s-a calificat in acest sezon de Liga Campionilor, cu Metz in grupele principale ale Ligii Campionilor, acolo unde va juca cu Oltchim,Krim si Buducnost.In acest sezon, Marion Limal a marcat de 9 ori.

Nascuta pe 12 Ianuarie 1987, Limal a mai jucat la echipe precum: Hypo Viena,La Motte Servolex, Ess Becancon, iar in prezent joaca la campioana Frantei, Metz Handball.Marion Limal a ajuns in Brazilia ieri dimineata, reusind sa faca 2 antrenamente oficiale cu echipa Frantei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu