luni, 5 decembrie 2011

Victorie pentru Varzaru: Romania-Cuba 33-27


Nationala Romaniei la handbal feminin, echipa antrenata de Radu Voina a invins in cel de-al doilea meci de la Campionatul Mondial din Brazilia pe reprezentativa similara a Cubei, scor 33-27, dupa un meci condus de la un capat la altul de elevele lui Radu Voina.

Desi Cuba a inceput mai bine prima repriza a meciului, conducand pe Romania cu 1 gol, scor 3-2, in minutul 3 al meciului.Cuba s-a tinut bine pana in minutul 9, cand Romania a preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 7-8, iar cu 4 minute mai tarziu, elevele lui Radu Voina au condus pe tabela de marcaj cu 3 goluri, scor 10-7, dupa un gol marcat de Oana Chirila.La pauza, Romania a avut un avans de 6 goluri, scor 20-14.

In partea a doua a meciului, Radu Voina a folosit si jucatoarele debutante la acest Campionat Mondial, Carmen Cartas si Daniela Babeanu.Romania a condus tot timpul in partea a doua a meciului, conducand chiar si la 7 goluri, scor 25-18, dupa un gol marcat de extrema dreapta, Ramona Farcau.In fina, tricolorele au invins pe Cuba la 6 goluri difrenta, scor 33-27, astfel, Romania are doua victorii din tot atatea meciuri.Pentru elevele lui Radu Voina urmeaza meciul cu Japonia, maine de la ora 21:45 in direct pe Dolce Sport! Fetele lui Voina au dedicat aceasta victorie Cristinei Varzaru, care isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

Romania-Cuba 33-27 (20-14)

România - Farcău 5, Vărzaru 5, Chirilă 5, Băbeanu 5, Elisei-Ardean 3, Chintoan 2, Fiera 2, Curea 2, Tivadar 2, Amariei 1, Cartaş 1;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu