vineri, 23 decembrie 2011

Vezi mesajele handbalistilor, handbalistelor si a antrenorilor pentru iubitorii handbalului, cu ocazia Craciunului!


Dupa cum bine stiti, maine e e Craciunul.Saptemetri.com v-a pregatit o surpriza.Site-ul Saptemetri.com a reusit sa vorbeasca cu cateva handbaliste, handbalisti sau antrenori, iar acestia v-au transmis cate un mesaj cu ocazia Craciunului.

Vlad Caba (Antrenor HC Odorhei): "Un gand bun, plin de sperante , tuturor celor apropiati handbalului ! Sarbatori fericite !"

Simona Spiridon (Zvezda Zvenigorod): "Tuturor fanilor din Romania si nu numai, le doresc multa sanatate ,fericire un an 2012 mai bun decat cel precedent ,incununat cu o calificare frumoasa la Olimpiada din Londra si acolo un loc pe podium.Am suferit la fel de mult ca oricare dintre ei,pentru nerealizarile echipei de handbal feminin,in Brazilia,dar sa nu uitam ca ,cu totii suntem oameni,suntem supusi greselilor si cel mai frumos dar de Craciun este speranta in cel mai frumos joc de chipa din lume,reprezentat cu cinste de Romania ,in multe ocazii.Un Craciun fericit din indepartata si inghetata RUSIE,sanatate ,sa fim mai buni si mai intelegatori in anul ce vine.Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti.Cu drag SIMONA SPIRIDON 80 -Zvezda Zvenigorod."

Anastasia Pidpalova (Dinamo Volgograd): "Felicit pe toata lumea de Crăciun, vă doresc multa sanatate , împlinirea visurilor şi multa dragoste şi bunătate!"

Gabriela Perianu (HC Dunarea Braila): "Craciun Fericit!!Si sa va aduca Mos Craciun tot ce va doriti."

Andrada Trif (HC Zalau): "Multumim tuturor fanilor si sustinatorilor handbalului romanesc care ne sunt alaturi, le uram "Sarbatori calduroase si fericite alaturi de cei dragi si un an nou mai bun !""

Paula Paval (HC Otelul Galati): "Sa aveti parte de Sarbatori minunate,pline de bucurie alaturi de cei dragi,pace sufleteasca si impliniri pe toate planurile in noul an.Craciun Fericit si La multi ani.multumesc tuturor pentru sprijin si intelegere."

Ionut Ciobanu (Spania): "Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor romanilor!Sper din suflet sa tineti cont si de dorinta noastra, aceea de a sustine Romania prin Lotul National de Handbal Masculin pe tot parcursul drumului nostru spre calificarea la Campionatul Mondial din 2013!Craciun Fericit!"

Oana Manea (Oltchim Ramnicu Valcea): "In primul rand vreau sa le multumesc tuturor pentru voturile acordate si cu aceeasta ocazie vreau sa va urez Sarbatori Fericite, multa sanatate si dragoste alaturi de cei dragi.Le multumesc tuturor fanilor ca sunt alturi de noi si la bine dar mai ales la greu. Va multumesc mult va pup.CRACIUN FERICIT."

Mihaela Tivadar (U Jolidon Cluj): "Le doresc tuturor iubitorilor handbalului sa se bucure de aceste sarbatori, alaturi de cei dragi, sa aiba parte de sanatate in primul rand, de fericire, bucurie si belsug pe cat se poate.Si in final, un indemn pentru toti romanii, sa gandim pozitiv, pentru ca eu cred ca asta este ceea ce ne lipseste, optimismul.Avem multe motive de tristete, dar cel mai important este ca suntem sanatosi, frumosi si puternici. Dumnezeu ne iubeste, astfel ca sta in puterea noastra sa ne cladim viitorul.Uneori reusim, alteori nu.Important e sa facem tot ceea ce putem pentru a izbandi.Inca o data, multa,multa sanatate, fericire si optimism tuturor.CRACIUN FERICIT, tuturor romanilor, oriunde s-ar afla in lumea asta mare."

Carmen Cartas (Cetate Deva): "De Sfintele Sarbatori sa ne deschidem inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.Craciun fericit!!!."

Simona Gogarla (Antrenor Rapid): "Ca in fiecare an impartasim bucuria CRACIUNULUI cu cei pe care ii pretuim.Va urez sarbatori minunate care sa va umple sufletul de bucurie,incredere,speranta si iubire.Mosul sa va aduca voua si celor apropiati cele mai dorite si neasteptate cadouri.AN NOU generos,cu prieteni de incredere si impliniri pe masura viselor.CRACIUN FETICIT !!!si un calduros LA MULTI AN I!!! CRACIUN FERICIT!"

Gabriela Rotis-Nagy (Austria): "Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!"

Oana Chirila (Oltchim Ramnicu Valcea): "Va doresc ca noul an sa va aduca cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi,iar noi sa va aducem numai bucurii,celor ce ne suntem alaturi si iubiti handbalul. Sarbatori Fericite!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu