duminică, 11 decembrie 2011

Angola si Rusia, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia!


Campioana Mondiala din 2005, 2007 si 2009, Rusia lui Evgheni Trefilov s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Brazilia, dupa ce a trecut in optimi de reprezentativa Islandei la handbal feminin.

Desi Rusia a inceput foarte slab meciul cu Islanda, echipa lui Trefiov, in minutul 5 fiind condusa la 2 goluri diferenta pe tabela de marcaj de Islanda, scor 4-2.La pauza, rusoaicele au avut un avans de 3 goluri diferenta, scor 15-12, dupa ce islandezele s-au tinut "scai" de actuala campioana Mondiala.

Partea a doua a meciului a fost la discretia Rusiei.Cu o aparare foarte buna, si cu Liudmila Postnova intr-o forma buna, Rusia a castigat meciul la 11 goluri diferenta, scor 30-19, astfel, Rusia s-a calificat in optimile de finala a Campionatului Mondial.Cea mai buna marcatoare a Rusiei a fost Postnova cu 7 reusite.

In cealalta partida de astazi, dupa o lupta de la egal la egal intre Angola si Coreea de Sud, Angola a reusit sa invinga la limita pe Coreea, scor 30-29, astfel, si Angola se califica in optimile Campionatului Mondial.

2 comentarii:

  1. Asta chiar este o surpriza ....Angola in sferturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am vazut meciul, dar din cate am auzit, ambele echipe au jucat foarte bine tot meciul...Deci,oricare dintre Angola sau Coreea meritau sa se califice :)...Oricum, ma bucur pentru ele..Macar ele s-au calificat :)))

    RăspundețiȘtergere