luni, 5 decembrie 2011

Camilla Herrem semneaza cu Viborg HK?


Campioana Europeana cu Norvegia in 2010, Camilla Herrem, extrema stanga a nationalei feminine de handbal a Norvegiei, este aproape de a semna cu fosta campioana a Europei, Viborg HK.

Dupa ce Henriette Mikkelsen s-a retras din handbal, oficialii echipei daneze Viborg HK nu stau cu mainile in san, si vor sa o aduca pe campioana Europeana, Camilla Herrem, care va face un cuplu redutabil cu daneza Maria Fisker, care se pare ca e urmasa danezei Henriette Mikkelsen.La doar 25 de ani, Camilla a castigat de doua ori Campionatul European, in 2008, in Macedonia si in 2010 la Campionatul European organizat de Norvegia si Danemarca.

Nascuta pe 8 Octombrie 1986, Camilla Herrem a jucat in cariera sa la "Solla IL", iar din 2006 pana in prezent, joaca la Byasen, vice-campioana Norvegiei la handbal feminin.Oficialii clubului norvegian, Byasen au publicat un comunicat de presa, in care au declarat ca Herrem are oferte de la doua echipe din Norvegia si una din Danemarca, Viborg HK.

Daca Camilla Herrem va semna cu Viborg HK, in echipa daneza vor fi doua norvegience, printre care si Marit Malm Frafjord, pivotul Norvegiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu