marți, 20 decembrie 2011

Gabriella Szucs a semnat cu formatia lui Tadici, HC Zalau!


Gabriella Szucs, fosta jucatoare a campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, conform presei din Ungaria ar fi semnat cu echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalau.

Dupa ce Daniela Babeanu a fost inapoiata Oltchimului, Gheorghe Tadici a declarat ca va aduce doua jucatoare unguroaice.Una dintre cele doua se pare ca este Gabriella Szucs, fosta jucatoare a Oltchimului.Szucs a jucat pentru Oltchim doua sezoane si jumatate, timp in care a castigat de doua ori campionatul romanesc si a jucat o finala de Liga Campionilor.

Nascuta pe 31 august 1984, Gabriella Szucs, dupa ce a parasit Oltchim-ul, a semnat cu formatia maghiara DVSC Forum-Debrecen.Dupa nici un an petrecut la Debrecen, Gabriella Szucs e gata sa paraseasca formatia maghiara, din motive financiare.Astfel, conform presei din Ungaria, Gabriella a semnat cu HC Zalau, ocupanta locului 4 din sezonul trecut al Ligii Nationale feminine de handbal.Szucs se va intalni la Zalau cu fosta ei colega de la Oltchim Ramnicu Valcea, Valeria Bese.

Dupa acest transfer, apararea Zalaului va mai avea pe langa Valeria Bese, inca un "zid", unguroaica fiind cunoscuta ca o aparatoare foarte buna.

2 comentarii: