luni, 12 decembrie 2011

"Romanu n-are noroc"!! Romania-Croatia 27-28!


Nationala Romaniei de handbal feminin a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, dupa ce a fost invinsa de Croatia, scor 27-28.

Romania a inceput in forta partida cu Croatia, iar dupa primele minute ale meciului, tricolorele au condus pe croate la 2-3 goluri diferenta pe tabela de marfcaj.Dupa ce Tolnai a parasit poarta Romaniei, si Tereza Pislaru a inlocuit-o, Romania s-a "dezlantuit", iar cu ajutorul paradelor Terezei Pislaru, Romania a avut un avans de 3 goluri la pauza, scor 18-15.


Partea a doua a meciului a fost una slaba pentru Romania, croatele reusind sa revina in joc, iar tricolorele s-au vazut egalate la 21.Ultimele minute ale meciului au fost cele mai tensionate, Romania a primit eliminare in minutul 56, iar in ultimele 30 de secunde tricolorele lui Radu Voina au avut atacul, dar nu au reusit sa marcheze, iar Croatia ne-a invins, si s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial.

3 comentarii:

  1. Dezamagitor, intr-adevar. La noi s-au vazut prea mult absentele din lot iar cele care au jucat nu si-au putut pastra luciditatea pana la capatul jocului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar cand a avut romanul noroc ? asta e intrebarea. si daca stau bine sa ma gandesc cam in toate sporturile unde se gasesc echipa romanesti in ligiile campionilor sau cupelor eufa de exemplu la fotbal , e aceeasi nene , aceleasi dezastru peste tot :). Nu e problema ca nu avem valori , ca ar fi destule cu mult potential... dar sistemul cand da de un jucator valoros ajunge via spania , italia sau unde mai stiu eu pe unde.. aiurea tare . nothing is imposible

    RăspundețiȘtergere